• Rosenkvarts armbånd

  DKK 689,00DKK 849,00
  Armbånd med rosenkvarts sten i 6, 8 eller 10 mm. Vælg selv om armbåndets lukning skal være stål eller forgyldt. Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

  Design Luna Ligaya

  Størrelsesguide

   
 • Tigerøje armbånd

  DKK 689,00DKK 789,00
  Smukt håndlavet armbånd med 6 mm tigerøje sten. Vælg selv om armbåndets lukning skal være stål eller forgyldt. Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

  Design Luna Ligaya

  Størrelsesguide

   

 • Ametyst armbånd

  DKK 719,00DKK 819,00
  Armbånd med lilla ametyst sten i 8 mm. Vælg selv om armbåndets lukning skal være stål eller forgyldt. Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

  Design Luna Ligaya

  Størrelsesguide

   
 • Rød tigerøje armbånd

  DKK 739,00DKK 839,00
  Smukt håndlavet armbånd med 8 mm rød tigerøje sten. Vælg selv om armbåndets lukning skal være stål eller forgyldt. Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

  Design Luna Ligaya

  Størrelsesguide

   

 • Månesten armbånd

  DKK 729,00DKK 829,00
  Smukt håndlavet armbånd med månestens chips. Vælg selv om armbåndets lukning skal være stål eller forgyldt. Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

  Design Luna Ligaya

  Størrelsesguide

   
 • Sodalit armbånd

  DKK 689,00DKK 819,00
  Smukt håndlavet armbånd med sodalit sten i 6 eller 8 mm. Vælg selv om armbåndets lukning skal være stål eller forgyldt. Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

  Design Luna Ligaya

  Størrelsesguide

 • Blå agat armbånd

  DKK 709,00DKK 809,00
  Smukt håndlavet armbånd med 8 mm blå agat. Vælg selv om armbåndets lukning skal være stål eller forgyldt. Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

  Design Luna Ligaya

  Størrelsesguide

   
 • Amazonit armbånd

  DKK 659,00DKK 789,00
  Smukt håndlavet armbånd med 6 eller 8 mm amazonit sten. Vælg selv om armbåndets lukning skal være stål eller forgyldt. Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

  Design Luna Ligaya

  Størrelsesguide

   
 • Solsten armbånd

  DKK 699,00DKK 859,00
  Armbånd med solsten i 6, 8 eller 10 mm. Vælg selv om armbåndets lukning skal være stål eller forgyldt. Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

  Design Luna Ligaya

  Størrelsesguide

   
 • Jade, rhyolit & agat armbånd

  DKK 709,00DKK 809,00
  Armbånd med 8 mm jade, rhyolit og agat sten. Vælg selv om armbåndets lukning skal være stål eller forgyldt. Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

  Design Luna Ligaya

  Størrelsesguide

   
 • Agat armbånd

  DKK 679,00DKK 839,00

Armbånd med sten

Find alle armbånd med sten eller krystaller her på siden.

Her går høj kvalitet og smukt dansk design hånd i hånd. Hver enkelt eksklusive armbånd er håndlavet.

Alle sten og krystaller er omhyggeligt og nøje udvalgt fra hele verden – og kun i den absolut fineste kvalitet.

Alle armbånd kan fås med enten en rustfrit stål eller 18 karat forgyldt stål lukning. Begge har en mat finish, der matcher ædelstenene til perfektion.

Sten og krystaller

Mange sten og krystaller er dannet i jorden for millioner af år tilbage og de findes i tusindevis af variationer og farver.

Historisk set har sten og krystaller været brugt til at heale sygdomme, beskytte og tiltrække gode ting i mange forskellige kulturer, folkeslag og religioner.

I dag ved vi jvf. Einsteins relativitetsteori, at alt som har en masse også indeholder energi. Hvilket naturligvis også gælder sten og krystaller. En del mennesker tror desuden også på sten og krystallers positive egenskaber den dag i dag.

Armbånd med sten & krystaller · Egenskaber

Under hvert armbånd finder du en kort beskrivelse, af den eller de sten og krystaller der er blevet brugt og deres formodede egenskaber.

Krystallernes egenskaber er ikke videnskabeligt dokumenteret, så hvorvidt der er spørgsmål om tro og overbevisning eller om faktiske egenskaber lader vi stå hen i det uvisse. Sikkert er det dog, at vi her på siden har samlet et smukt udvalg af armbånd med sten & krystaller i alverdens farver og udtryk.