Yogauddannelse coming up

Det kribler og krabler og jeg kan næsten ikke vente til det bliver lørdag og jeg endelig, langt om længe atter skal afsted på min yogauddannelse. Det føles som om det er meget lang tid siden jeg sidst var afsted, hvor vi normalt mødes hver 4. uger har det været rykket en uge denne gang.

Jeg føler mig godt forberedt – jeg har repeteret og øvet mit stof og glæder mig til at dele det med mine medstuderende.

Sidste weekend fik vi en ekstra lille udfordring / opgave. Vi skal hver især vælge en yogaøvelse ud, som vi føler, gør noget godt for os, ikke nødvendigvis en yogaøvelse vi har gennemgået under vores uddannelsesforløb, og den skal vi så undervise de andre i.

Umiddelbart burde det jo ikke være en svær opgave, men der er bare SÅ mange gode øvelser at vælge imellem som jo alle hver især gør noget godt for mig. Så her er jeg stadig lidt i tænkeboks. Jeg overvejer om det skal være et klassisk liggende tvist som jeg praktiserer næsten dagligt da jeg finder det giver mig et unikt stræk af hele min rygsøjle samtidig med det løsner op for spændinger i skulderne.Jeg laver  faktisk tit øvelsen liggende i sengen om aftenen inden jeg skal sove, bare et par minutter på hver side.

Eller måske en simpel foroverbøjning som jeg laver hver eneste morgen, da jeg ellers slet ikke føler jeg kommer ordentligt fra start…

Uhh eller måske stjernen, en sjov og lidt anderledes balanceøvelse…

Båden eller generelt bare mavebøjninger med tilknyttet åndedræt…

Jeg tænker at udfordringen ligger i at begrænse sig, får styr på detaljerne og ikke gøre det for kompliceret…

Hmm jeg har da heldigvis et par dage mere at tænke i 🙂