Yogauddannelse, yogaweekend december 2014

Indrømmet, jeg har ikke været særlig konsekvent og jeg har ikke, som lovet, fået skrevet om weekenderne i min yogauddannelse. Det er ikke fordi det ikke har været nogle fantastiske og lærerige weekender, ej heller er det fordi jeg ikke har haft lyst. Nej grunden er en helt anden…

For det er gået op for mig, hvilken tidsrøver det er at tage en yogalæreruddannelse ved siden af et fuldtidsjob der også involvere weekendarbejde. Der er pludselig ikke så mange friweekender at gøre godt med, og når man samtidig er så privilegeret at have en dejlig familie og vennekreds der også skal passes, ja så kan det godt blive småt med fritiden.

Nå nok om det – jeg nyder al den tid jeg bruger på yogaen, og så må jeg prøve at ser om ikke jeg kan gøre det bedre i 2015.

Weekenderne i yogauddannelsen er skønne – jeg lærer så meget, og kan tydeligt mærke at jeg rykker mig fra gang til gang.

Vi har gennemgået mange forskellige stillinger som bloggen også bærer præg af, jeg forsøger så vidt muligt at dele min viden herinde, så jeg vil ikke gå i detalje med hvilke stillinger vi har gennemgået.

Vi har efterhånden fået en rigtig god rytme i yogauddannelsen og weekenderne er godt bygget sammen. Når vi mødes lørdag, bruger vi formiddagen på at gennemgå de øvelser vi har gennemgået weekenden før. Det gør vi ved at hver enkelt træder frem og underviser resten af holdet i en øvelse. Dette gøres indtil alle øvelser er gennemgået, det giver en rigtig god fornemmelse af at stå frem og undervise samtidig med at vi får repeteret materialet og har muligheder for at stille spørgsmål hvis vi er i tvivl om noget.

Over middag bliver vi undervist i nye stillinger i en kombination af teori og praksis. Vi er selv meget aktive samtidig med at der er god tid til at skrive notater og stille spørgsmål.

Denne weekend bød desuden på en hyggelig aften hos vores instruktør Konstantin. Han havde inviteret hele holdet med hjem og spise lørdag aften. En dejlig aften med lækker hjemmelavet græsk mad, et godt glas vin og selskab af en flok skønne yogier – så bliver det ikke meget bedre.

På intet tidspunkt har jeg været i tvivl om jeg har valgt rigtigt, det er en yogauddannelse lige i min ånd, og jeg er så glad for jeg er i gang 🙂