Yogarejse til Madeira med MiSa Yoga

En lille feriehilsen fra Madeira …..

Sidder her på Madeira og nyder livet – og vil da lige dele mine oplevelser med jer.

Rejsen herned var lidt af en udfordring – vi fløj kl. 8 og skulle være fremme kl. 11.40 lokal tid, altså en flyvetur på knap 5 timer, men kort før planlagt landing, fik vi meldingen at lufthavnen på Madeira var lukket pga. blæsevejr og at vi i stedet måtte flyve videre og lande på Tenerif.

Det gjorde vi så, jeg og et par stykker af mine medrejsende benyttede “pausen” til at nyde en kølig spansk øl. Efter små 2 timer kunne vi atter flyve mod Madeira – hvor der ventede en spændende landing. Der var ingen tvivl om at der var turbulens i luften og vi hoppede og dansede derudaf – piloten måtte prøve til et par gange og vi fik set landingsbanen fra flere sider og vinkler, inden vi endelig kunne sætte benene på portugisisk jord.

I lufthavnen blev vi hente af 2 små busser og herefter kørt til vores hotel. Udefra ser hotellet ikke ud af meget, da det er bygget ovenpå et bjerg….

hotel Madeira

 Men wauuu et syn der ventede os. Vi har den smukkeste udsigt til alle sider !!!

Udsigt Madeira yogarejse

Vores yogaprogram lyder på 2 timers yoga hver morgen og 2 timers yoga hver anden eftermiddag. Det giver god tid til afslapning, vandring, badning osv.

Min roomie og jeg starter vores morgen med en dukkert i en skøn opvarmet pool – det giver en rigtig god varme til kroppen og løsner evt. ømhed fra dagen før 😉 Desuden er vi samtidig lettere opvarmet inden yogaen.

Yogaen er skøn og afvekslende – og vores underviser Sally er meget kompetent. Hun giver sig god tid til den enkelte elev og svarer gerne på spørgsmål undervejs. Sidst men ikke mindst slutter hun hver undervisning af med varierende afspændinger.

For mig har det været en ekstra bonus at Sally har deltaget i middage, solbadning osv. – da hun hellere end gerne snakker yoga, vi har derfor fået nogle lange og for mig yderst givende samtaler.

Min drøm om at blive selvstændig yogainstruktør og på længere sigt planlægge yoga-rejser er bestemt ikke blevet mindre efter denne tur. Samtidig er jeg ikke i tvivl om at jeg skal af sted igen, opsparingen  til næste yogarejse er allerede i gang 🙂

Yogarejse Madeira