Yogaboxen – et nyt koncept i Danmark

Måske har du også set hvordan man i det store udland kan abonnere på diverse gaveæsker med lækkert og varierende yogaudstyr. Jeg har set dem og jeg har sendt længselsfulde blikke og ærgret mig over de horrible fragtomkostninger det ville medføre at få til Danmark…

Nu skal jeg heldigvis ikke længere nøjes med at drømme… og ærgre mig over ikke at kunne få fingrene i min egen yogabox. Nu lancerer Yogaboxen.dk nemlig Danmarks første og eneste yogabox.

En yogabox der udkommer 4 gange om året – fyldt med skønne yogaprodukter. En oplagt chance for at holde dig opdateret og stifte bekendtskab med nye produkter til din yogapraksis.

Her er virkelig tale om selvforkælelse.  Alle produkter er 100 % veganske og i videst muligt omfang både bæredygtige og økologiske.

 

Anmeldelse af yogaboxen

yogaboxen

Billedet herover viser indholdet af yogaboxen som yogabloggen har været så heldig at få lov at anmelde.

Jeg kunne næsten ikke vente med at åbne min første yogabox, men jeg gjorde mig alligevel umage for ikke bare at flå pakken op, og i stedet nød jeg at åbne min helt egen portion selvforkælelse.

  • Det er nemlig noget helt særligt, det med at give gaver til en selv. At forkæle sig selv fremfor andre. Noget enhver bør gøre med jævne mellemrum.

Det læner sig op af begrebet selvkærlighed som jeg tidligere har skrevet et lille indlæg om, det kan du læse her 

Yogaboxen lever til fulde op til mine kriterier for selvforkælelse. Tænk sig en hel box fyldt med lækre produkter til MIG. Produkter som jeg samtidig kan koble sammen med det jeg holder så meget af, som giver mig så meget indhold i mit liv nemlig yoga.

Yogaboxens indhold

  • 1 plade økologisk raw chokolade fra Rawhalo
  • 1 Soyalys med duft fra By Ransborg
  • 1 aromatherapy roll-on fra Yogamood
  • 1 pakke økologisk Yogi Tea, Breathe Deep

 

Aromaterapi roll-on fra Yogamood

Aromaterapi roll-on fra Yogamood er en skøn opfindelse. Med virksomme og lækre olier kan du understøtte virkningen af din yogapraktisk. Den kan anvendes under træning eller som nydelse efter badet. Jeg har blandt andet brugt den når jeg underviser, her ruller jeg lidt på mit håndled. Da jeg bevæger mine arme og gestikulerer en del i min undervisning, er jeg hele tiden omgivet af duften.

Jeg har også brugt den på et par af mine elever.  Når eleverne ligger i savasana har jeg påført en lille dråbe på deres pande lige før afspænding.

Faktisk er jeg blevet så glad for duften, at jeg også bruger den som “parfume”. Jeg ruller blot lidt på mit håndled efter badet og jeg kan herefter nyde duften i flere timer, min bedre halvdel er heldigvis også særligt glad for duften.

yogamood

 

Soyalys fra By Ransborg

Jeg finder det utrolig hyggeligt og beroligende at lave yoga i dæmpet belysning og gerne med et par tændte lys, men har ofte fravalgt det pga. risikoen for sodpartikler og røggasser.

Med By Ransborg soyalys som danner væsentlig mindre sod end traditionelle lys og som er lavet af ren naturlig, biologisk nedbrydelig GMO-fri og ikke-regnskovs-soya føler jeg mig mere tryg og veltilpas ved at tænde et par lys.

Soyalyset fra By Ransborg kommer i et fint glas. Det dufter dejlig mildt og rent.

Lyset har jeg brugt i min egen yogapraksis og det er simpelthen fantastisk at kunne tænde lys uden at blive omgivet af den samme tunge sod som man ellers oplever ved almindelige stearinlys.

By Ransborg soyalys er desuden fri for farve, phthalater, UV-hæmmer, konserveringsmidler eller brændetidsforlængende kemi. Olier er essentielle og/eller IFRA-godkendte fra Frankrig.

soyalys

 

Raw chokolade fra Raw Halo

Jeg ELSKER chokolade og spiser til tider lidt for meget af det. Det her er dog mit første – men bestemt ikke sidste – forsøg med raw chokolade.

Chokoladen fra Raw Halo smager virkelig godt, lidt anderledes men bestemt et forsøg værd. Chokoladen er fyldig og rig på smag.

Chokoladen fra Raw Halo er produceret i London, den er certificeret økologisk og vegansk. Chokoladen er desuden fri for raffineret sukker og gluten.

Den variant jeg fik, var sødet med kokosnødsukker og lucumapulver (lucumapulver laves af lucuma frugten).
Efter mit første forsøg med raw chokolade må jeg melde mig under fanerne som FAN!

Det smager virkelig godt samtidig med at det er et sundere alternativ til at stille min lækkersult.

Udover smagen, som jo er essentiel når der skal spises chokolade, er det der tiltaler mig allermest den gennemskuelige liste af ingredienser.

 

Made with only organic ingredients.

Ingredients: Raw cacao butter*, buckwheat* (25%), coconut sugar*, raw cacao powder*, cashew nuts* (7%), lucuma powder*, inulin powder*, vanilla powder*. *Certified organic ingredients. Cocoa solids 48% minimum.

 

 

Yogi Tea

Mht. til Yogi Tea er det svært at ramme en variant jeg ikke allerede har stiftet bekendtskab med, da jeg i det daglige drikker rigtig meget te og især te af mærkerne Yogi Tea og Pukka.

Jeg kender derfor også Yogi Tea Breathe Deep varianten. Breathe Deep er en forfriskende urtete lavet med eukalyptus og varmende krydderier som timian, basilikum, kanel og ingefær. Teen lever op til sit navn og efterlader dig med en dejlig frisk ånde og følelsen af stærk og sund vejrtrækning.

Absolut en god te som er yderst anvendelig hvad enten det gælder din yogapraksis eller du blot ønsker en forfriskende kop te.

 

Yogaboxen

Som du nok allerede fornemmer, er jeg positivt stillet overfor yogaboxens indhold. Hvert enkelt produkt kan anvendes i forbindelse med min yogapraksis, både før, under og efter. Det er et hit at flere af produkterne kan bruges over længere tid, som f.eks. aromaterapien og lyset som kan bruges mange gange. På den måde har jeg haft glæde af yogaboxen i lang tid og ikke blot i de første dage efter jeg har modtaget pakken.

Jeg er begejstret for tanken om at forkæle mig selv med lækre produkter, jeg er bare ikke altid så god til at få det gjort.  Så for mig er det ret genialt, at jeg via Yogaboxen kan give mig selv en gave, udvalgt af andre med samme interesse og så nyde glæden ved at åbne en pakke og ikke vide hvad der er i.

En yogabox koster 349,-. Tjekker man lidt op på priserne på de enkelte produkter og samtidig kalkulere med fragt og pakkeomkostninger er det en ganske rimelig pris.

Der er ingen tvivl i mit sind – jeg er ny abonnent på Yogaboxen.

 

Vil du også forkæle dig selv og abonnere på yogaboxen kan du tilmelde dig og læse meget mere her…