Yoga på stuegulvet

Jeg er så heldig at være del af en skøn madklub, hvor vi er en gruppe kvinder der mødes en gang om måneden for at spise god mad sammen. Vi har valgt at vores madklub mødes til daglig, da de fleste har så mange andre planer for deres weekender.

Denne måneds madklub var i onsdags, og den var noget helt særligt, for denne gang havde vi aftalt at mødes for at lave yoga sammen – med mig som instruktør.

Min søde madklubveninde Mette havde tilbudt at ligge hus til, så vi ryddede stuegulvet og gjorde plads til 5 yogamåtter.

Jeg havde udarbejdet et program til anledningen med fokus på at alle skulle kunne være med, en enkelt har gået til efter-fødselsyoga men ellers var der ikke den store erfaring. Så jeg havde valgt at bygge øvelserne stille og roligt op, trin for trin.

Entusiasmen og spørgelysten var stor hos alle. Alle legede med og gav noget af sig selv selvom der vist var et par forbehold, men de blev undertrykt og kom ikke til at fylde 😉

Programmet jeg havde sammensat varede en lille times tid – uden afspænding, men mine skønne veninder var jo slet ikke til at stoppe igen, så det blev til lidt “fri leg” udi de lidt mere kreative stillinger.

Selv havde jeg også svært ved at stoppe – der er jo SÅ meget skønt ved yoga som jeg kan lære fra mig.

Datoen for næste gangs “yoga på stuegulvet” er allerede sat – jeg tror jeg satser på det samme program og tager så nok en lille overraskelse med i lommen, i form af en sjov øvelse, jeg er slet ikke er i tvivl om, at de her kvinder er med på lidt af hvert 🙂

yoga hjemme i stuen

Koncentrerede, dedikerede, spørgelystne og afslappede elever – så kan man ikke ønske sig mere…

Har du også lyst til at dyrke lidt yoga hjemme i stuen, så klik lidt rundt på min blog og find yogaøvelser til inspiration. Der er ingen undskyldning for, at du ikke også får lavet lidt yoga på stuegulvet 🙂