Yoga heldragt [Bella Beluga]

Reklame; yoga heldragt

Med den smukke, sorte yogadragt har Bella Beluga tilføjet en efterspurgt beklædningsdel til deres lækre seamless kollektion.

Køb Bella Belugas One Piece heldragt her

yoga heldragt

Yogadragten kan naturligvis også forhandles hos Nordisk Yoga – hvor Yogabloggen sælger et udsnit af Bella Beluga varer, læs mere her Køb yogatøj hos Bella Beluga

Feminin & smuk one piece yogadragt

Bella Belugas yoga heldragt er designet med udgangspunkt i Bella Belugas populære klassiske tights, som du måske kender i forvejen.

Med heldragtens fine små designdetaljer og dobbeltstropper samt dyb udskæring på ryggen får yogadragten et superfeminint udtryk. Den er virkelig smuk – I kid you not!

Yoga heldragten er strikket  i facon, hvilket gør, at den har en helt fantastik pasform.

Som med alt andet i Bella Belugas seamless kollektion er heldragten strikket i Bella Belugas signaturmateriale, som er utroligt åndbart, hurtigttørrende og antibakterielt.

Har du ikke læst min generelle anmeldelse af Bella Belugas yogatøj, finder du den her Yogatøj fra Bella Beluga

yoga heldragtyoga heldragt

Hvorfor vælge en heldragt til yoga?

En yogapraksis indbefatter, at du skal bøje og strække dig ud i (næsten umulige) yderstillinger. Det kræver ikke kun, at tøjet kan give sig, men også at det ikke ryger ned, når du nu står på hovedet.

Du kender det sikkert alt for godt; situationen når du står i hunden og din top eller t-shirt glider ned og blotter hele din ryg… Måske glider den videre ned, og blotter også din bh? Det gør jo ikke noget, det er jo yoga – og vi er alle ens skabt. MEN det gør noget, hvis det går ud over din koncentration og din væren i din krop.

Når du praktiserer yoga, er det vigtigt, at dit tøj ikke begrænser dig i din praksis. Du skal altså ikke bekymre dig om, om du ser godt ud, om du blotter en delle eller om at dine bukser generer dig.

Og det er lige præcis det du opnår med en yoga heldragt – som du selvfølgelig kan kombinere med en lækker t-shirt, hvis du ikke bryder dig om det stramme look.

Kombiner den f.eks. med denne lækre oversize tee fra Bella Beluga.