Yoga bukser dame | Højtaljede yogabukser fra Bella Beluga

Når du skal købe yoga bukser, er det vigtigt, at du vælger ud fra, hvad du synes er behageligt. Dine yoga bukser skal være rare at have på og du skal vælge præcis den størrelse der passer dig.

Jeg bliver tit spurgt, hvilke yoga bukser jeg selv foretrækker. Svaret er altid det samme, jeg foretrækker Bella Belugas yogatights. I artiklen her, vil jeg komme ind på de forskellige yoga bukser til dame fra Bella Beluga samt hvad du skal være opmærksom på, når du køber yoga bukser.

Tryout Bella Beluga

Vil du gerne se tøjet på, har jeg lavet en video, hvor jeg viser et udvalg af Bella Belugas forskellige produkter, herunder yoga bukser.

Dine yoga bukser skal kunne strække sig

Når du praktiserer yoga laver du mange forskellige stræk, sidebøjninger,
twist, bagoverbøjninger og balanceøvelser. Det er altså vigtigt, at du kan bevæge dig uhindret. Derfor er det rarest at have yogabukser med stretch i.
Har du yogabukser på, i et materiale der ikke kan give sig, vil du opleve en begrænsning i din bevægelsesfrihed, og det er ikke rart.

yogabukser dame

På billedet er jeg iført Beluga Classic Tights 3/4 i grey. Jeg er 172 cm høj og bruger str. 2.

Klik her for at se udvalget af Beluga Classic trekvart Tights 

Dine yoga bukser må ikke forstyrre

En god yogapraksis kræver god og dyb opmærksomhed og koncentration, derfor er tætsiddende tøj en klar fordel. Det er ikke rart, hvis du skiller på midten så maveskindet bliver bart. Det virker forstyrrer for din koncentration og fjerner opmærksomheden fra din yogapraksis, hvis du skal rette på dit tøj.

Yoga heldragt, bukser og top i ét

Med en heldragt skal du ikke bekymre dig om, at dine yoga bukser og din top at kommer til at skille på midten. En heldragt sidder ofte tæt til kroppen og bliver derfor, hvor den skal.  Se Bella Belugas bud på en heldragt her 

yoga heldragt

Syninger i yogabukser

Når du køber yogatøj, skal du overveje, hvordan syningerne i dit nye tøj er placeret, da de let kan irritere i din yogapraksis. Lige præcis syningerne eller mangel på samme, er det største grund til, at jeg er så stor fan af Bella Beluga yoga bukser. Bella Belugas dame yoga bukser er nemlig seamless – altså fri for syninger. I stedet for syninger er de strikket i facon og har således ingen sidesømme.

Betina fra Bella Beluga fortæller selv, at det i det hele taget har været meget vigtigt for hende at fjerne alt det, der måtte irritere – der er således ingen sømme, lommer eller carelabels. Vaskeanvisningen, størrelsesindikation og komposition er strikket ind i buksernes vrangside.

Klik her for at se Bella Belugas samlede udvalg af dame yoga bukser