Chakra meditation

DKK 150,00 DKK 75,00

I denne chakra meditation vil jeg kærligt guide din opmærksomhed igennem de syv chakraer. Meditationen kan udføres siddende eller liggende – alt efter hvad du foretrækker.

Chakra meditationen varer 20 minutter. Den kan downloades til din computer og din mobil, sĂĄ du kan lytte til den, sĂĄ ofte du har lyst.

Beskrivelse

Chakra meditation – til dig der ønsker at balancere dine energier !

Denne chakra meditation arbejder med at åbne dine 7 primære chakraer samt med at balancere hvert enkelt chakra og energien imellem dem.

Chakraer kort fortalt

Chakraerne er energihjul, der opsamler og fordeler energi i dit system blandt andet via dine nervebaner og meridianbaner. NĂĄr dine chakraer er lukkede og ude af balance vil det forhindre energierne i at flyde frit.

De syv chakraer findes i en lodret bane fra bunden af din rygsøjle og op til toppen af hovedet. . Hvert chakra repræsenterer et livsområde og de har indflydelse på dit velbefindende og de påvirker og regulerer måden, du har det på både energimæssigt, fysisk, mentalt og spirituelt.

NĂĄr du mediterer pĂĄ de syv chakraer, følger du dem nedefra og op – og jeg guider dig naturligvis hele vejen. Du kan altsĂĄ trygt læne dig tilbage og blot lytte til min stemme og min guidning.

De 7 chakraer

Hvert chakra har sin egen farve og betydning.

  • Rod chakra (Muladhara) · Rød. Giver dig jordforbindelse og styrker din tillid.
  • Hara chakra (Svadhisthana) · Orange. Stimulerer dine følelser og kreativitet.
  • Solar Plexus chakra (Manipura) · Gul. Stimulerer din indre styrke.
  • Hjerte chakra(Anahata) · Grøn. Stimulerer din empati og evne til at elske.
  • Hals chakra (Vishuddha) · BlĂĄ. Stimulerer dine kommunikationsevner.
  • Pande chakra (Ajna) · Hvid. Stimulerer din intuition og integritet. Kaldes ogsĂĄ det tredje øje.
  • Krone chakra (Sahasrara) · Violet. Stimulerer dit nervesystem, hjernen og din ĂĄndelige bevidsthed.

Du kan evt. læse mere her, hvis du ønsker at vide mere om  Chakra farver | Kroppens 7 chakraer & deres betydning 

Chakra healing

Min chakra meditation hjælper dig til at ĂĄbne dine chakraer sĂĄ energien kan fĂĄ lov at flyde frit. Du vil opnĂĄ balance i hvert enkelt chakra og dermed booste energien – sĂĄ du den vej rundt kan pĂĄvirke dit eget velbefindende og hvordan du har det.

Chakra meditationen er en af de meditationer, der bliver lettere og mere naturlig at praktisere for hver gang du lytter til den.

Chakra meditation & musik

Mange har stor glæde af såkaldt meditativ musik når de praktiserer chakra meditationen. Andre har brug for 100% ro. Vi er alle forskellige. Derfor har jeg med vilje valgt ikke at bruge underlægningsmusik.
Er du en af dem, der finder glæde ved at benytter meditativ musik under din meditation, vil jeg anbefale dig, at du bruger din egen favorit musik som stille baggrundslyd.

Rigtig god fornøjelse