Stilhed på bloggen

Jeg ved det godt, der har været stille på bloggen, – meget stille.

I  lang tid har bloggen ikke fået samme opmærksomhed som tidligere, hvilket har resulteret i en rungende stilhed herinde. Nogen har spurgt mig, hvad det skyldes? hvordan det kan være? Svaret er ikke umiddelbart eller lige til. Det skyldes vel egentlig nok bare livet som leves, med alt hvad det indebærer…

Mit liv har det seneste halvanden års tid budt på opstart af efteruddannelse, jeg har fået et nyt spændende – og på nogle områder mere krævende – job, min kolonihave tager i perioder en stor del af min fritid og jeg har fundet en stor interesse og glæde ved løb.

Dengang og nu

Dengang jeg startede yogabloggen, var jeg i gang med min 2-årige yogauddannelse, hvilket gjorde, at jeg tænkte yoga stort set 24-7. Det betød, at mine blogindlæg, hvoraf størstedelen omhandler forskellige yogaøvelser og stillinger mere eller mindre kom til mig af sig selv.

Det er lidt anderledes i dag.  Det er ikke fordi, at yoga ikke fylder lige så meget mere, i dag er det bare på en anden måde. Hvor jeg før tænkte yoga, vil jeg i dag sige, at jeg ER yoga – og yoga er en del af mig. Hvor jeg før havde størst opmærksomhed på de fysiske øvelser, er det i dag lige så meget selve mindsettet omkring yoga, der fylder.

De forskellige aspekter af yoga

Udover den fysiske del af yogaen samt meditation og åndedrætsøvelser, som stadig fylder og giver mig glæde, er den del af yogaen, som er sværere at sætte ord på begyndt at fylde mere og mere. Hvis jeg alligevel skal forsøge at sætte ord på, så er det f.eks. begreber som næstekærlighed, selvkærlighed, glæde, selvrealisering, rummelighed, taknemmelighed . Ord og begreber jeg så vidt muligt ønsker at efterleve og inddrage i mit daglige liv.

Hvor mine tidligere blogindlæg omkring yogaøvelser har faldet mig lette at skrive, synes jeg straks, at det bliver lidt sværere og mere krævende at skrive om ovenstående.

Men det har naget mig – og gør stadig, at der har været så stille på bloggen. Det har fået mig til at stille spørgsmål ved, hvad jeg egentlig gerne vil med yogabloggen.dk

Om jeg vil være ”blogger”? – med hvad det indebærer… og hvor meget vil jeg i så fald give af mig selv? Hvor meget vil jeg undervise i yoga? Hvad er mine ønsker og drømme? Hvor ser jeg mig selv om xx år? Hvad gør mig glad? Hvad giver mig energi? – og sådan kan jeg fortsætte.

Jeg ved i hvert fald, at jeg er glad for yogabloggen. Jeg er især glad, når jeg får bekræftelse på, at den bliver brugt. At der rent faktisk er nogen, der læser mine indlæg og bliver inspireret til at lave mere yoga, det er skønt!

Hvad skal fremtiden byde på?

For at finde svar på nogen af alle de ovenstående spørgsmål og især for at finde ud af hvad jeg egentlig gerne vil med yogabloggen i fremtiden, og hvordan jeg kommer stilheden herinde til livs, så har jeg besluttet, at jeg vil lave et vision board for 2018.

Rom blev ikke bygget på én dag, og det bliver mit vision board heller ikke, men nu er jeg gået i gang. Forhåbentlig betyder det, at der inden længe vil være liv i yogabloggen igen.

vision board

Har “lånt” et tilfældigt vision board på nettet – glæder mig til at vise mit eget 🙂

Stay tuned – jeg lover at vende tilbage og præsentere mit vision board for dig inden længe.

Tak fordi du læste med

Namaste