Sommerfugle og sommeryoga

Forrige weekend var sidste weekend af første del af min yogauddannelse – jeg er nu halvvejs og klar til at undervise!

Skæbnen vil, at en af mine absolut favorityogainstruktører har været nødsaget til at melde fra på en af hendes yogatimer. Det efterlader et hul som JEG har fået lov at udfylde… Wauuu jeg er så taknemmelig for tilliden.

Rent praktisk betyder det, at jeg medio august starter op som yogainstruktør i Fitness World.

Glæden og spændingen er stor, jeg har et hav af sommerfugle i min mave – og jeg planlægger at bruge størstedelen af min sommerferie på at studere yoga, planlægge programmer og undervise mine yoga-kaniner rundt omkring.

Første del af min sommerferie starter allerede i næste uge, uge 27, hvor jeg har tilmeldt mig en 5 dages sommer workshop hos Nordisk Yoga.  Der er lagt op til fordybelse i Hatha Yogaens Asanas/ fysiske øvelser, åndedrætsøvelser, yoganidra/dybdeafspænding, meditation og introduktion til filosofien omkring yoga.

Jeg er utrolig spændt og håber og tror at ugen kan give mig ekstra ballast og inspiration til min egen undervisning. Alt andet lige, så elsker jeg jo yoga, så jeg ved det bliver en god uge.

Hverdagene er som altid også fyldt med yoga, og så sent som mandag aften underviste jeg min dejlige madklub.  Vi var så heldige at vejret var med os den første halvdel af timen, så vi kunne være ude på græsset.  Vi havde en skøn aften, først med et afvekslende yogaprogram og bagefter med lækker mad…

Var i går til yoga hos Fitness World, Odensevej og også her var jeg så heldig at kunne nyde solens stråler, da timen pga. det strålende sommervejr blev rykket udendørs. Hvor var det dejligt at opleve, at der også hos Fitness World er plads til den slags impulsive indslag 🙂

Lad mig her komme med en opfordring, nu hvor sommeren endelig er kommet…

Har du mulighed for det, så kom UD og dyrk noget sommeryoga. Der er ikke noget så skønt som at dyrke yoga underdørs, især ikke hvis du kan være så heldig at finde en rolig plet med lidt fuglesang eller havets brusen i baggrunden. Det giver en anderledes og – i hvert fald for mig – mere intens oplevelse af yoga.

Når min kæreste og jeg i uge 31 tager i sommerhus på sydfyn lige ned til vandet, så bliver det helt sikkert også med yogamåtter som en del af oppakningen 🙂

Med ønske om en skøn og solrig sommer til os alle

 

Namaste ….