Sommerferie-hilsen

Livet er skønt !!! Jeg har ferie og nyder hvert eneste øjeblik…. bedst af alt er det at vågne og trille ud på yogamåtten som noget af det første hver morgen <3

De kloge siger, at det er vigtigt at holde minimum 3 ugers sammenhængende sommerferie. De siger også, at man typisk bruger den første uge til at geare ned… I år har jeg netop valgt 3 ugers sammenhængende ferie – så jeg vil lade det komme an på en prøve.

I dag er det fredag og jeg har nu snart brugt min første uges ferie – en uge hvor jeg holder ferie alene uden kæresten, da han endnu ikke har ferie – og ja, jeg er gearet ned.

Jeg har brugt dagene herhjemme på at slappe af, læse bøger, tulle i min kolonihave og så selvfølgelig en masse yoga. Jeg ELSKER at vågne af mig selv og lige så stille stå op, børste tænder, drikke et glas vand og så ellers rulle min yogamåtte ud!

Jeg har primært praktiseret en del solhilsner og krigerstillinger og så ellers hvad mit sind og min krop har haft lyst til.

Samtidig deltager jeg i #julyfundamentals – en yoga challenge via Instagram, hvor man hver dag introduceres til en yogastilling som man selv udfører og deler… Det er sjovt, inspirerende og udfordrende – og det kan klart anbefales. Det er første gang jeg selv deltager, men helt sikkert noget jeg godt kunne finde på igen. Der annonceres løbende forskellige challenges man kan deltage i. Kig evt. selv ind på instagram og tjek det ud!

I morgen er “alene-tiden” forbi og min kæreste, hans datter og jeg tjekker ind i et skønt sommerhus på Sydfyn. Det bliver dejligt at få selskab – og lur mig om ikke der nok skal blive dyrker rigeligt med yoga. Jeg har en ambition om at lave mit eget morgenprogram og forhåbentlig får jeg 2 prøvekaniner jeg kan “lege” med i en hel uge…

Jeg krydser fingre for lidt solskin og håber det bliver vejr til at rulle måtterne ud både i haven og ved stranden 🙂

Med ønske om en fortsat dejlig sommer !