Pop-up yoga i Odense

Som noget forholdsvis nyt er Odense så småt kommet med på bølgen med små yoga pop-ups rundt omkring. Jeg har tidligere deltaget i yoga hos Tutu – dans og yoga, en lille skøn butik der forhandler tøj til dans og yoga (blandt andet de fantastiske og uundværlige K-deer leggings). Tutu – dans og yoga tilbød gratis morgenyoga hver lørdag i marts måned i anledning af deres fødselsdag.

Herudover har blandt andet Drop-In Yoga Odense tilbudt gratis sommeryoga forskellige steder i Odense.

Morgenyoga hos moshi moshi mind

Nyeste skud på stammen er moshi moshi mind Odense, som i dag afholdt gratis morgenyoga i deres nye fine butik i Brandts Passage.
Vi var en lille sluttet kreds på 12 personer som lige præcis kunne stuve os sammen på gulvet i butikken.  Jeg nød virkelig de 45 minutters  yoga som havde fokus på kropsbevisthed og åndedræt.
Vi arbejdede med rolige klassiske stillinger, vi lavede nogle gode stræk og fik smidiggjort hele kroppen.
Vi blev guidet sikkert og trygt gennem øvelserne af Resi Jacobsen fra Drop in Yoga – Odense, der også holder til i Brandts Passage. Resi er en sød, dygtig og meget kompetent yogalærer.

Efter yogaen var butikken eksklusivt åbent, og der var mulig for at snuse og shoppe lidt.

moshi moshi mind som for nylig er åbent i Odense, er et helt unikt og lækkert univers som tilbyder en bred palette af blide skønne dufte, naturlige body/spa produkter og lækkert underspillet tøj til ”after work”, pilates og yoga. Butikken får mine bedste anbefalinger, – der er desværre længe til min fødselsdag, men jeg har allerede de første 5 ønsker fra moshi moshi mind på min ønskeseddel.

morgenyoga moshi moshi mind

Alt i alt var dagens pop-up yoga en skøn oplevelse. Yoga er altid en perfekt start på dagen, at jeg så samtidig fik mulighed for at shoppe og fik købt et længe manglet regnslag er klar win-win. Som om det ikke var nok, fik alle deltagere i dagens morgenyoga en lækker gave med hjem.

Om moshi moshi mind gentager successen – og hvornår – tør jeg ikke sige, men butikken er virkelig et besøg værd. Men hold øje og øre åbne, der sker mere og mere i Odense… Lur mig om ikke der dukker flere yoga pop-ups op rundt omkring, måske især i sommerhalvåret hvor det er muligt at nyde yogaen underdørs.

morgenyoga moshi moshi mind