Min helt egen kolonihave

En drøm er gået i opfyldelse! – jeg har investeret i min helt egen kolonihave.
Jeg har længe drømt om og ledt efter en kolonihave, da vi bor småt, uden have og kun med en lille terrasse, og jeg meget, meget gerne vil dyrke mine egne grøntsager.
Jeg har tidligere haft have og har savnet glæden ved at få jord under neglene. Derfor har jeg kigget seriøst det sidste halvanden års tid, og jeg været ude og se på mange forskellige haver.
Jeg har selvfølgelig haft nogle krav til min kommende kolonihave og hvad den skulle indeholde, men med tiden har jeg måtte indset at hvis jeg skulle finde den rette kolonihave ville det være nødvendigt at indgå et par promisser.
Her i Odense er mange af kolonihaverne placeret tæt på meget befærdede veje og togbanen – for mig ikke ideelt, da jeg gerne vil opnå en større ro i min have. Derfor var det ultimative krav fra min side af, at kolonihaven var placeret i et nogenlunde stille og roligt område.

Allerede for en måneds tid siden var jeg ude at se på – hvad der endte med at blive – min kolonihave! Jeg var fuldstændig solgt i haven fra første øjekast, dog fandt jeg at kolonihavens placering var lidt langt væk fra hvor vi bor – små 10 km. Samtidig er der ikke kloakeret, så der er ingen toiletter i foreningen….
Derfor valgte jeg i første omgang at takke nej til denne ellers så fine have men det skønne lille hus på !

Jeg kiggede videre og har nok været ude og se på 8-10 huse i den forgangne månede – men hver gang blev jeg skufftet over kolonihavernes beliggenhed og stand sat op imod prisen.

Jeg havde flere gange tænkt på denne fine lille kolonihave jeg havde set, som bortset fra afstanden og det manglende toilet virkelig faldt i min smag… Så jeg kontaktede sælger sent tirsdag aften for en lille uge siden, og skrev om hendes kolonihave stadig var til salg. Det var den – som du nok har regnet ud 🙂 men der var flere interesserede og hun skulle faktisk vise haven frem tidligt næste morgen ! ….

Nu var det om at tænke hurtigt – jeg vendte tanken i mit hovedet et par gange, spurgte min kæreste til råds, han havde ikke set haven og havde samtidig meldt klart ud, at kolonihaven skulle været mit projekt, da han har svært ved at se sig selv i en kolonihave 😉

Jeg tog en dyb indånding, mærkede efter i maven og skrev så en besked om, at jeg meget gerne ville købe haven !

Behøver jeg fortælle, at jeg ikke fik meget søvn den nat 🙂

Dagen efter kørte jeg ud i haven og den følelse jeg fik var SÅ rigtig – jeg var slet, slet ikke i tvivl om at jeg havde fundet den helt rigtige kolonihave til mig ♥

Jeg overtog haven i lørdags og har siden brugt tiden derude på at rydde op og klargøre til en mindre forskønnelse af det indvendige. 

Lur mig, om ikke der kommer et par indlæg omhandlende kolonihaven, havearbejde, indretning, maling osv. i den kommende tid – jeg føler jeg går en meget spændende, dejlig og givende tid i møde.