Miiego AL3+ Freedom

Jeg har haft mine Miiego høretelefoner i 2 år, – og de sidder næsten fast på mine ører! Hvis du følger med på min Instagram profil, så har du helt sikkert set dem.

Efterhånden har jeg fået en del henvendelser og diverse spørgsmål omkring dem. Hvorfor jeg nu har valgt, at skrive denne test / anmeldelse af Miiego AL3+ Freedom. Forhåbentlig kommer jeg omkring alle spørgsmål og svar, og ellers er du naturligvis velkommen til at tage fat i mig.

Miiego anmeldelse

Obs.; Der findes forskellige Miiego modeller. Den model jeg bruger er Miiego AL3+ Freedom.

Miiegos trådløse høretelefoner vejer 41 gram, så de er i den okay lette ende. De har indbygget bluetooth, så de kan nemt og hurtigt tilsluttes din telefon. Det betyder også, at du undgår at have ledninger hængende omkring dig.

På siden af høretelefonerne kan du nemt styre lydstyrken, skifte sang (hvis du høre musik) eller du kan tage et opkald, hvis din telefon ringer. Via den indbyggede mikrofon kan du aktivere Siri eller Google Assistant, hvis du er gode venner med dem.

Klik her hvis du vil se udvalget af trådløse høretelefoner fra Miiego

Særligt til kvinder

Som noget helt særligt så kan du få Miiego AL3+ Freedom i en særlig udgave med kortere nakkebøjle, specielt designet til kvinder. Det er lige præcis den model jeg har.

Når du køber dine Miiego høretelefoner, kommer de med et fint lille etui, hvor du nemt kan opbevare høretelefonerne i, når du ikke bruger dem. Der følger desuden ekstra øre-puder med.

Miiego høretelefoner

Klik her hvis du vil se præcis den model jeg har;  Miiego AL3+ Freedom woman

Miiego AL3+ Freedom test

Eftersom jeg har haft mine Miiego høretelefoner i 2 år, har jeg haft rig mulighed for at teste dem.

Jeg har løbet med mine trådløse høretelefoner i al slags vejr. De har været ud for både blæst og regn, de har været med en tur i Egypten, hvor sveden i den grad haglede af mig og de har været udsat for frost og sne. De har klaret det til perfektion i alle vejrforhold. Hverken vand, sved eller vind trænger ind og forstyrrer lyden.
Høretelefonerne er super lette at tage på og de bliver siddende hvor de skal!
Jeg er vild med at de er trådløse. Jeg magter ikke – for at sige det pænt – at løbe med ledninger, der flagrer rundt omkring.

Lyden i dem er virkelig god. Høretelefonerne slutter godt til, så lyden går klart igennem uden at isolere udefrakommende lyde. Jeg kan altså stadig fornemme og observere mine omgivelser, – hvilket er suverænt vigtigt for sikkerheden. Samtidig undgår jeg at dø af skræk, når jeg pludselig bliver overhalet indenom uden at have hørt det.

Hvad angår batteritid så holder de, hvad de lover. I gennemsnit oplader jeg mine høretelefoner hver 14. dag – nogle gange lidt oftere. Det eneste lille minus jeg kan finde er, at det ikke er muligt at se, hvor meget strøm der er tilbage. Når høretelefonerne er ved at løbe tør for strøm, fortæller de det, men er jeg lige kommet ud af døren, så går de altså tør for strøm, inden jeg når hjem igen… så jeg tvinges til at lytte til min anstrengende vejrtrækning.

Miiego høretelefoner

Trådløse høretelefoner til løb, cykling og …

Jeg bruger mine Miiego både når jeg løber og når jeg cykler, det bliver til ca. 3-4 timer om ugen. Men det slutter ikke her. For det seneste års tid har jeg hørt rigtig mange lydbøger og podcast, og her fungerer Miiego også upåklageligt. Når jeg ordner vasketøj, laver mad eller gør rent, så lytter jeg næsten altid til en lydbog gennem mine trådløse høretelefoner. Det er som om, at alt bliver lidt sjovere, når man har et godt lydspor i ørene – hvadenten det er musik, lydbog eller en god podcast.

Miiego Headset

Jeg vil gerne indrømme, at jeg – når jeg løber – ikke tager telefonen, hvis den ringer. Når jeg løber, er det bl.a. for at være alene med mig selv og koble af… Derfor har jeg ikke brugt mine Miiego som headset det første lange stykke tid. Men da jeg begyndte at høre lydbøger, gik det op for mig, hvor nemt det er at bruge Miiego som headset. Nu bruger jeg faktisk tit mine Miiegos som håndfrit headset. Det er f.eks. vildt praktisk, at kunne tale med kunder, mens begge hænder er fri til at skrive på tastaturet. Eller ordne vasketøj mens man sludre med en god veninde .

Varm anbefaling

Konklusionen er, at Miiego AL3+ Freedom

  • Sidder godt fast
  • Har en god lyd
  • Er nemme at betjene
  • Har lang batteri levetid
  • Fungerer som headset

Kort sagt, jeg er fan! Jeg kan varmt anbefale Miiego til dig der ønsker nogle fede, praktiske og trådløse høretelefoner med god lyd.