Kolonihaven – in the making

Så kom vi godt ind i maj måned – og jeg har svært ved at forstå, at det kun er 14 dage siden at jeg overtog min lille kolonihave…

Stort set alle mine fritimer har jeg tilbragt derude, brugte en hel dag på en grundig oprydning og udsmidning – resultatet var en overlæsset trailerfuld skrald til losseren. Jeg fik heldigvis assistance af mine dejlige forældre, så mens min mor og jeg ryddede ud rev min far et par vægge ned, så det lille hus blev til et stort rum.

Næste skridt var maling, maling og maling – nøj hvor har jeg malet meget !!! Hvidt i hvidt 🙂 Vægge, lofter og gulv – ja du læste rigtigt, jeg har malet gulvet. Nogen jeg aldrig har prøvet før, men efter at have læst på nettet og fået en god og grundig vejledning af farvemanden gik jeg i gang. Sleb gulvet over det hele, fjernede gamle malingrester og vaskede det i grundrens efterfulgt af rent vand. Min største udfordring var den manglende strøm – altså svært at få gammelt støv og fnullermænd op uden en støvsuger…
Men nøj – det var det hele værd – gulvet er blevet så flot !

I den her weekend var det en uge siden gulvet blev malet og jeg rykkede derfor forsigtigt møblerne ind på plads.
Det har ikke været nødvendigt at købe nogle møbler, jeg har genbrugt de eksisterende,  har dog modificeret køjesengen, så den nu er delt i 2 og står som en hjørnesofa, må lige understrege at jeg SELV har savet den til med en gammel fuksvans, slet ikke dårligt af en kontornusser som mig.
Desuden har jeg tilføjet min skønne sommerfuglestol jeg ikke længere havde plads til efter jeg flyttede sammen med min kæreste.
Jeg var oven i købet så heldig, at Trine K Home holdt lagersalg i weekenden, så jeg gik lidt amok og købte en masse puder og et par sengetæpper – og vupti så havde jeg en lækker sofa.

Til udestuen fik jeg 4 kurvestole mine forældre havde i overskud, de passer perfekt ind og så er bambus jo på vej tilbage, slet ikke dårligt 😉
Herhjemme gik jeg i gemmerne og fandt lidt forskellige tæpper, nips, en ekstra dyne og hovedpude og så var jeg klar til at indrette kolonihaven.

Hvis jeg selv skal sige det – og ud fra de tilbagemeldinger jeg har fået – er det blevet så hyggeligt !

Desværre har jeg endnu ikke haft den store mulighed for at nyde det, da jeg størstedelen af tiden jeg er i kolonihaven ligger med en vis kropsdel i vejret i en sej kamp mod diverse ukrudt 🙂 Mere om dette følger ….