Karriereskift – mit liv i forandring

Mit liv er i den grad under forandring og intet er helt som det plejer!

Efter knap 2 år som projektkoordinator hos en odenseansk konsulentvirksomhed har jeg sagt min stilling op. Det har jeg gjort, fordi jeg har fået et tilbud jeg umuligt kan sige nej til.

D. 1. maj 2019 springer jeg ud som SEO konsulent og indtræder som partner i Digital Succes.

Ikke alene skifter jeg branche, jeg skifter også mine daglige rutiner ud. Jeg kommer primært til at arbejde hjemmefra med mere eller mindre fleksible arbejdstider, hvilket bliver et kæmpestort skift for en som mig, der hele mit arbejdsliv har været vant til at arbejde 8.00 til 16.00.

Jeg glæder mig ustyrligt til at komme rigtigt i gang hos Digital Succes, – som jeg har været løst tilknyttet de seneste par måneder. Jeg glæder mig til at lære kunderne og deres behov at kende, jeg glæder mig til at forbyde mig i opgaverne og ikke mindst til at skabe målbare resultater.

Fleksible arbejdstider

Samtidig er jeg spændt på, hvad det kommer til at betyde at arbejde mere fleksibelt. Jeg føler mig overbevist om, at morgenyoga bliver en større og mere konsekvent del af min dagligdag, – og samtidig ser jeg frem til, at kunne løbe mens det er lyst, tørvejr og hvad jeg ellers foretrækker, fremfor at være tvunget til at løbe “efter arbejde” i regn, slud og mørke – eller stegende eftermiddagssol.

Flere og større forandringer

Som om at et karriereskift ikke er rigeligt, så er der flere forandringer under opsejling. Min kære mand og jeg er nemlig midt i et huskøb. Pt. bor vi i – synes vi -Odenses dejligste lejlighed i Åløkkekvarteret. Vi elsker vores lejlighed og vi elsker området, skoven og det at være tæt på byen og havnemiljøet. Men når det er sagt, så savner vi virkelig at have vores egen have.

Vi har forelsket os i en villa 6-7 kom uden for centrum i et område der er omkranset af dejlig natur. Her vil vi få et dejligt rummeligt hjem, en lækker have, mulighed for at etablere et stort og lyst hjemmekontor med plads til os begge og sidst men ikke mindst, så bliver der plads til et lyst og lækkert yogarum.

Så hvis du kender nogen der mangler en skøn lejlighed i Åløkkekvarteret så send dem i min retning – og det gælder selvfølgelig også, når det drejer sig om SEO 😀