Julehilsen og siden sidst 🙂

I kender det nok fra jer selv, det med at tiden løber fra en…

I efteråret har jeg undervist en del både via AOF og Fitness World, hvilket har været ganske skønt og meget lærerigt. Bedst af det hele er, at interessen for mine hold har været så stor, at holdene via AOF, som har holdt pause i december, starter op igen til januar.

Til gengæld er jeg stoppet med at undervise fast i Fitness World og er nu kun ansat som vikar – det betyder at i heldigvis stadig kan møde mig på diverse hold rundt om i byen hvor jeg vikarierer.

Jeg oplever at der er stor forskel på at undervise faste hold via AOF og via Fitness World. Forskellen ligger i at det hos AOF er de samme jeg underviser gang fra gang, mens det i Fitness World er meget forskelligt hvem der møder op.
Jeg har dog været meget glad for begge dele, da det udfordrer mig på to forskellige måder, og glæder mig til at undervise endnu mere i 2016.

Lige så meget som jeg har nydt at undervise yoga i efteråret, har jeg nydt at holde fri i december – men jeg må dog tilstå, at jeg nu her, ”dagen før dagen, før dagen du ved” ville ønske at jeg havde fået dyrket lidt mere yoga. Heldigvis er det ikke for sent, og jeg har planer om flittigt at besøge de forskellige yogahold i Odense by i dagene mellem jul og nytår hvor jeg er så heldig at holde helt fri.

Mit efterår og første vintermåned har desuden været præget af flytning og renovering af ny lejlighed, så det er bestemt ikke fordi jeg har ligget på den lade side. Projektet med at renovere vores nye lejlighed har taget en del flere kræfter end kalkuleret med, og både min kæreste og jeg  ser virkelig frem til at nyde vores juleferie i vores nye dejlige hjem.  Ikke at skulle slibe, male, skrue og hamre, rydde op og gøre rent efter håndværkere.

At kunne slappe helt af, på den der måde man ikke altid når på en weekend hvor den ene dag tager den anden og arbejdet venter igen mandag morgen…
At samle fornyede kræfter og frisk energi, gå en masse gode, lange gåture, se en julefilm og læse en god bog – åh hvor jeg glæder mig <3

Samtidig er jeg spændt på hvad 2016 byder på – personligt har jeg allerede sat mig et mål, jeg vil være bedre til og mere konsekvent i forhold til at meditere, så i januar er jeg tilmeldt en meditations-workshop som jeg håber, kan give mig nogle værktøjer til at blive bedre. Mon ikke der følger en lille anmeldelse af denne…

Til slut vil jeg udtrykke min glæde over alle jer der troligt følger med, jeg håber virkelig at kunne bidrage med noget positivt i jeres hverdag. Det har været helt fantastisk at opleve hvor mange af jer der har liket, delt og kommenteret på yogabloggens julekalender – det har gjort min december helt unik – tak for det <3

Med ønske om en rigtig glædelig jul og et fantastisk nytår til jer alle

 

Namaste