Julegaveønsker 2019

Julen nærmer sig med hastige skridt, – og jeg elsker det!

I år har jeg rigtig mange fine julegaveønsker – synes jeg selv – og dem vil jeg gerne dele med dig.

Mine julegaveønsker indeholder reklamelinks

Jeg er en af dem, der virkelig nyder både at få og især at give gaver. Jeg elsker at sysle med min ønskeseddel og jeg gør mig umage for, at mine julegaveønsker er noget, som jeg ved, jeg virkelig kan få glade af.

Min begejstring for julegaveudveksling, hænger helt sikkert sammen med, at det er en begrænset skare af personer, som jeg er på julegave med.

Julegaveønsker til yoga & løb

Med skal aldrig – ALDRIG – gå ned på udstyr, heller ikke når det handler om yoga eller løb.

Jeg ved godt, at nogen siger, at løb ikke kræver andet end et par gode sko… hmmm det synes jeg nu ikke er rigtigt. Jeg har meget løbetøj, og jeg bruger det hele. Når man som jeg løber året rundt, så kræver det lidt af hvert. Lange ærmer, korte ærmer, ingen ærmer, vest, jakke, tynde handsker, tykke handsker, tynde strømper, tykke strømper og sådan kan jeg blive ved.

Sports bh med god støtte

Jeg ønsker mig virkelig den her sports bh fra Kari Traa. Bh’en har et lag af merinould, hvilket fungerer fantastisk, når det kommer til svedabsorbering og svedlugt (lets face it brystsved er bare ikke særlig lækkert). Når det er rigtig koldt, løber jeg altid med Kari Traas uldtrøjer, og de lugter aldrig af sved.

julegaveønsker sports bh Kari Traa

Miiego AL3 Freedom rose

Jeg allerede et par i sort, men jeg bruger dem HELE tiden… så jeg synes godt, at jeg kan forsvare, at Miiego AL3 Freedom i lyserød er et julegaveønske i 2019.

Hvis ikke jeg skulle have dem i lyserød, hvem skulle så …

Julegaveønsker Miiego AL3 freedom lyserød

Klik her for at se nærmere på Miiego AL3 Freedom

De fåes i andre fine farver og koster 599,-

Ny yogamåtte

Selvom jeg har en del yogamåtter, så ønsker jeg mig altid en mere. I år ønsker jeg mig faktisk 2.

Jeg vil så gerne have min egen yogamåtte med, når jeg rejser. Men jeg har ikke en rejse yogamåtte, så i år ønsker jeg mig denne.

Yogamåtten er både miljøvenlig, let og foldbar.

rejse yogamåtte

Klik her for at nærmere på den fine rejse yogamåtte

Måtten fåes i forskellige farver og mønstre og koster 429,-

Desuden mangler jeg en yogamåtte, i en af de yogasale jeg underviser i. Det er altid rart at have sin egen, og når man kommer der flere gange i ugen, er det rart, ikke at skulle fragte den frem og tilbage hver gang.

Derfor ønsker jeg mig denne yogamåtte, som jeg synes er rigtig, rigtig pæn. Udover at være pæn så er den miljøvenlig og den er fremstillet med et absorberende microfiber toplag, samt et underlag af naturlig gummi hvilket giver grip som et håndklæde og blødhed som en måtte.

yogamåtte

Klik her for at se nærmere på den lækre yogamåtte

Måtten fåes i forskellige farver og mønstre og koster 559,-

Varme hænder og fingre

Jeg har kun et par løbehandsker, og de er tynde. De fungerer fint, så længe det ikke er frostvejr. Men det bliver det jo en gang imellem, og når jeg løber de længere ture, så bliver mine hænder og fingre rigtig kolde. Så i år er de her basser et af mine julegaveønsker.

Som du måske har bemærket, så er jeg ret vild med lyserød. Men udover farven, så er jeg også begejstret for de her handsker, fordi de både kan fungere som luffer og som fingerhandsker.

kari traa handsker

Læsestof

En god bog hører sig næsten til på enhver ønskeseddel. For tiden lytter jeg meget til lydbøger, men når det kommer til læring omkring yoga og anatomi, så foretrækker jeg stadig en rigtig, fysisk bog. Jeg har længe være på udkig efter en anatomibog, der kan gøre mig lidt klogere, og jeg har forelsket mig i “Anatomisk guide til bevægeapparatet”. En bog der fungerer som en praktisk guide til lokalisering af muskler og knogler.

anatomisk guide til bevægeapparatet

Klik her for at læse mere om “En anatomisk guide til bevægeapparatet”

Luksus julegaveønsker

Det hele skulle jo nødigt gå op i sundhed, yoga og løb, der skal også være plads til lidt ekstra luksus.

Less is more – nej vel

Kan du se det for dig – de her støvler til et par smalle slidte sorte jeans med en forvasket sort t-shirt over. Det er da lige mig på vej til Ramsstein eller Five Finger Death Punch koncert (koncerter der allerede er købt billet til i 2020).

Julegaveønske Rock boots

Klik her for at se nærmere på støvlerne

Støvlerne koster 1399,-

Er du på udkig efter støvler, sko eller stilletter så hop over til Bella Moda Shoes ! Lige nu har de mange gode tilbud og noget for enhver smag – også selv om ovenstående måske er lige vilde nok til din smag.

De har gratis fragt og retur på alle deres ordre · Besøg Bella Moda Shoes her

Forkælelse fra Tempur

Jeg ved godt, at det er mange penge for en hovedpude, men med tanke på, hvor mange timer vi sover, så er det faktisk en rigtig god investering i en selv.

Lige nu og helt frem til juleaften har Den Intelligente Krop 25% på udvalgte puder fra Tempur

Se hele udvalget af puder fra Tempur lige her

Jeg har forelsket mig i denne pude som skulle være særlig god for vejrtrækningen. Julegaveønske tempur pudeKlik her for at se nærmere

Prisen efter de 25% er trukket er 1049,25,-

Eksklusive solbriller i dansk design

Jeg har forelsket mig i Jamie Looks. Det er et dansk brand, der designer briller som alle har råd til. De har de fedeste solbriller – i alverdens forskellige farver og designs. Og så koster de kun 799,- pr par.

Selvfølgelig ønsker jeg mig de lyserøde – men alle de andre kan nu også noget…

julegaveønsker 2019julegaveønsker 2019

 

God fornøjelse med julegave shoppingen

Det var et lille udsnit af mine – synes jeg selv – fine julegaveønsker i 2019. Faktisk synes jeg de er så fine, at jeg flere gange har været lige ved at købe nogle af dem selv. Jeg forsøger at lade være, og vil i stedet nyde at købe gave til dem jeg har kær.

God fornøjelse til dig – håber du måske blev inspireret til din egen ønskeseddel eller til en af de gaver du skal give ❤️