Efterårshilsen · Travlhed på Yogabloggen.dk

Som du måske allerede ved, så tog jeg forskud på glæderne og har allerede holdt efterårsferie. En skøn ferie hvor jeg både nåede at besøge New York og Malta!

Det betyder, at jeg ikke holder ferie i uge 42… nærmere tvært imod. For der er travlt på Yogabloggen.dk!

Større univers

Mens jeg sidder her og skriver, går det op for mig, at Yogabloggen.dk netop har haft 5 års fødselsdag. Det er simpelthen over 5 år siden, at jeg begyndte at blogge om mit liv med yoga (dengang især yogauddannelse), mad, oplevelser og diverse små glimt fra hverdagen.

I al den tid har Yogabloggen.dk selvfølgelig udviklet sig og har ændret karakter hen af vejen. Nu 5 år efter føler jeg, at tiden er inde til at udbygge Yogabloggen.dk yderligere.

Jeg har længe kredset om og bevæget mig tættere på elementer af mindfulness, afspænding og meditation. Det er derfor planen, at disse elementer i fremtiden også vil optage plads på Yogabloggen.dk.

Nyt logo

Vi holder fast i navnet, men 5 år med pink er lang tid 😉 … Derfor arbejder vi på højtryk på, at ændre en smule på det grafiske udtryk.  Vi har forsøgt os med forskellige farver og hvis alt går vel, går vi i luften med det nye logo en af de nærmeste dage.

Guidede meditationer & afspændinger

lydstudie

Igennem mine år som yogalærer, er der mange, der har spurgt, om ikke det var muligt at købe mine afspæn

dinger og meditationer. Hvilket jeg desværre altid har måtte svare nej til. Jeg har simpelthen hverken haft overskuddet o

g energien eller modet til at kaste mig ud i det projekt. Før nu – for nu gør jeg det!

Så også her bliver der arbejdet hårdt – og meget koncentreret. Jeg har efterhånden været i lydstudie en del gange og jeg lover, at der snart ligger noget klar. Det er dog noget hårdere og meget mere tidskrævende end jeg først havde regnet med.

Webshop

Udover at det kræver tid og ressourcer at indspille de forskellige lydfiler, så kræver det også en hel masse rent teknisk. For når først lydfilerne er klar, skal de formidles … så jeg arbejder OGSÅ på at få integreret et shop modul på Yogabloggen.dk

Når nu jeg alligevel “bygger” en shop, så er det da oplagt, at forhandle andre varer også…. Jeg vil rigtig gerne afsløre mere, men jeg mangler stadig at få de sidste detaljer på plads. Men snart, meget snart kan jeg fortælle mere om, hvilke skønne produkter jeg – udover mine egne guidede afspændinger & meditationer –  kommer til at sælge herinde.

Så stay tuned … og husk at nyde det smukke efterår, hvad enten du holder ferie eller ej.