Dagbog !

Jeg skriver altid dagbog men i nogle perioder mere end andre. Ved at skrive dagbog, kan jeg parkere mine tanker på papiret, hvilket giver ro i mit hoved.

Det sidste halve år har det hjulpet mig rigtig meget at skrive dagbog. Det har været 6 turbulente måneder som til tider har været svære at navigere i. Mine tanker har blafret, været flyvske og meget svære at holde styr på…

Om at skrive dagbog

Efterhånden har jeg skabt mig et lille ritual, når jeg skriver dagbog. Først sætter jeg mig ned. Et øjeblik lader jeg tankerne vandre, inden jeg skriver dagbogen. Efterfølgende lægger jeg dagbogen fra mig, sætter mig særlig godt til rette, lader roen indfinde sig og så mediterer jeg.

Jeg har netop skimmet min dagbog og set tilbage på det sidste halve år og forsøgt at gøre status over min nuværende situation og den proces jeg har været i.

Livet som selvstændig SEO specialist

Det hele startede tilbage i februar, hvor jeg fik et tilbud jeg umuligt kunne takke nej til. Jeg blev tilbudt at indtræde som partner og SEO specialist i et eksisterende og velfungerende SEO bureau.

Det betød naturligvis, at jeg skulle opsige mit ellers så dejlige job som projektkoordinator hos PeopleLink. Det var ikke nemt, da jeg var meget glad for mit job og fantastiske kollegaer.

Læs mere om mit karriereskifte her

Men selvom det var svært at opsige mit job, så har jeg aldrig fortrudt.

Status på livet som selvstændig er fantastisk! Jeg er så begejstret for at kunne styre min egen tid. Jeg elsker at få lov at fordybe mig i mit arbejde og nørde med ord – hvilket en stor del af tiden går med. Jeg har fået en helt anden frihed til at gøre hvad jeg vil, når jeg vil.

Om at tage ud – og vende hjem igen

Med planen om at gå selvstændig opstod et behov for ekstra plads i vores hjem. I forvejen er min mand selvstændig og arbejder hjemmefra – fra en skrivebordsplads i stuen. Nu skulle der pludselig også være plads til mig… Derfor begyndte vi at kigge på hus og fandt hurtigt et hus vi blev forelskede i. Vi satte derfor – med sug i maven og lidt blødende hjerte – vores skønne lejlighed til salg.

Men tiden gik, vi havde mange fremvisninger, men lejligheden blev ikke solgt. I den tid der gik, arbejdede jeg i en periode hjemme og i en anden periode havde jeg kontorplads i byen.

Hvad kontorplads angår, så fungerer jeg med begge dele. Det er fedt at arbejde hjemme – ingen tvivl om det, men det er også virkelig rart at komme ud blandt andre mennesker.

Jo længere tid der gik, jo mere bevidst blev vi om, at vi faktisk rigtig gerne vil blive boende. Pludselig så vi alle plus-siderne af vores hjem, især den fantastiske beliggenhed tæt på byen og samtidig med skoven som nabo. Så hver gang der var fremvisning af vores lejlighed, gik vi rundt med sommerfugle i maven og håbede bare, at den ikke blev solgt.

Status

Om en uge udløber aftalen med ejendomsmægleren, og vores lejlighed er ikke længere til salg – og vi glæder os !

Vi glæder os over at skulle blive boende og om muligt, er vi blevet endnu gladere for vores lejlighed. Vi er virkelig blevet bevidste om, alle de fordele vi har, ved at bo lige præcis hvor vi gør. Vi har lagt nye planer for vores lejlighed, som efter at vi har boet her i 3 år, trænger til lidt fin-justering her og der.

Vi har truffet beslutning om – og har allerede lejet et kontor ude i byen. Et kontor hvor der er plads til os begge. Så ultimo august rykker vi hjemmekontoret ud af stuen, – og kan igen glæde os over, at kunne spise ved vores spisebord.

Ro på

Selvom vi aldrig flyttede fysisk, så føles de sidste 6 måneder som en udrejse. For en tid byttede vi i tankerne livet i lejlighed ud med livet med hus og have uden for byen. Men vi er så småt fundet hjem igen, og det føles virkelig dejligt.

Jeg glæder mig, til der falder ro på, til at vi ikke længere skal stå klar til fremvisninger og åbent hus. Især glæder jeg mig til at fjerne til salg skiltet. Det er vores hjem og det bliver det heldigvis ved med at være.