Afskallede hampefrø

Det har været nemt for mig, at inddrage afskallede hampefrø i mine daglige rutiner, da hampfrø kan anvendes både i bagværk, salater og smoothies.

Hampefrø har en blød og rund smag som bedst kan sammenlignes med solsikkekerner.

Læs mere om hampens mange fantastiske egenskaber her

smoothie hampefrø

Afskallede hampfrø i smoothies

Jeg starter næste hver eneste morgen med en smoothie lavet på frugt og grønt, alt efter hvad jeg har i køkkenet. For at sikre mig, at jeg er godt dækket ind ift. protein, aminosyre og omega 3 og 6 bruger jeg typisk ca. 10 g afskallede hampefrø i min morgen-smoothie.

Find forskellige smoothie / juice opskrifter her.

Det er nemt at graduere smagen af hamp enten ved at skrue op eller ned for mængden eller ved at ændre i sammensætningen af selve smoothien og tilføje mere smagfuld frugt eller bær.

Jeg oplever, at søde bær såsom hindbær og jordbær smager af så meget, at smagen af hamp nemt forsvinder. Derfor skruer jeg oftest op for mængden, når jeg laver smoothies med bær, da jeg nemlig virkelig godt kan lide smagen af hamp. Det har desuden den fordel, at min smoothie mætter endnu mere pga. det forhøjede proteinindhold.

Vil du også inddrage hamp i din hverdag, så hop ud i det – det er nemt og sundt !

Besøg evt. Møldrup Gods’ hjemmeside – hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev får du 10% rabat på dit første køb. Klik her