Farseret peberfrugt

Da min kæreste pt. deltager i et seks ugers intenst trænings- og kostforløb skal der meget kød på bordet. Jeg forsøger derfor at forny mig ud i kødretter… I min søgen efter slankemad faldt jeg over en gammel klassiker jeg vist ikke har fået siden jeg var barn, – farseret peberfrugt 🙂

Min kæreste skal ikke alene have meget kød, men det skal også være i en sund og fedtfattig form, hvorfor jeg har justeret lidt hist og pist. Resultatet blev ganske godt, min kæreste var i hvert fald tilfreds, om end han kæmper lidt med at komme igennem de store kødmængder OG grøntsager der skal spises hver dag 😉

Jeg serverede de farserede peberfrugter sammen med en cremet blomkålssalat med avocado – find opskriften på salaten her.

Farseret peberfrugt

  • 2 peberfrugter
  • 400g hakket svinekød, magert
  • 1 lille løg
  • 1 æg
  • 1 lille håndfuld finthakket persille
  • 1 dl mælk
  • 1 dl grovalsede havregryn
  • 4 finthakkede champignoner (fordi jeg havde dem, kan undlades eller erstattes med f.eks. revne gulerødder)
  • salt og peber

Start med at rive løget fint. Rør så farsen godt sammen, tilsæt havregrynene til sidst – ikke flere end farsen stadig er klæg.  Lad farsen stå og hvile i køleskabet en lille halv times tid.

Forvarm ovnen på 200 grader. Fyld farsen i peberfrugterne og bag dem 30 minutter.

Imens kan du forberede tilbehøret, find evt. en opskrift på en salat her.
Kan selvfølgelig også serveres ris, kartofler osv.